Perhetyö

Tarjoamme perheille apua monialaisiin haasteisiin ja kriisitilanteisiin. Perhetyössä yleisenä tavoitteena on löytää perheen omat voimavarat arjessa selviämiseen, jolloin voidaan esim. välttää lapsen sijoittaminen kodin ulkopuolelle asumaan tai varmistaa sijoituksen päättymisen onnistuminen. Perhetyön yksityiskohtaisemmista tavoitteista ja sisällöistä neuvotellaan yhdessä perheen ja sosiaalitoimen kanssa.

Perhetyötä teemme pääasiallisesti perheen omassa kodissa. Perhetyö voi olla myös intensiivistä perhetyötä, jolloin perhetyötä voidaan toteuttaa myös jaksoittain perhekuntoutuksena Ermin tiloissa.

Perhetyö voi käytännössä olla vaikkapa perheen kanssa yhdessä retkeilyä, harrastamista, olemista muuten vain, pitäen kuitenkin mielessä yhdessä sovitut tavoitteet.

Perhetyöntekijämme ovat koulutettuja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, joiden työote on dialoginen ja voimavarakeskeinen perhetyö. Lisäksi perhetyötä tukemassa on kaksi piakkoin valmistuvaa pari- ja perheterapiaan erikoistuvaa psykoterapeuttia.

Yhteystiedot

Jennica Kainulainen
050 913 9553

Niko Junnila
040 140 7601

Postiosoite

Ilmalantie 24
31600 Jokioinen
Katso sijainti kartalla

Jätä soittopyyntö

Pikayhteydenotto